Plaats uw feestzaal op www.feestzalenvanvlaanderen.be
Magnus

Salons Magnus

Prins Albertlei 17
2600 Berchem

Tel: 03 239 09 09

Sluitingsdag: Maandag


Traiteur Magnus staat meer dan 90 jaar aan de top van de Antwerpse traiteurswereld. Met meer dan 300 feesten per jaar zowel in eigen locatie als op verplaatsing, kunnen wij terugvallen op een enorme ervaring. Vernieuwing, evolutie en streven naar perfectie zorgt ervoor dat wij steeds groeien en in staat zijn om een droomfeest voor u te verwezenlijken.

Zalen:

Het herenhuis aan het Prins Albertpark heeft een rijke geschiedenis van woonhuis tot feestzaal. Het neo-renaissance gebouw werd in 2010 grondig verbouwd.
Op de gelijkvloers zijn er twee stijlvolle salons met aansluitend een feestzaal, tuinkamer en tuinterras. Deze zaal is geschikt tot max 150 personen diner of 220 tal personen receptie. Op de 1ste verdieping is er een kleinere zaal, voor een 50 tal personen diner of een 100 tal personen receptie.

Keuken

Onze traiteursdienst levert reeds jaren topkwaliteit en dit zowel in huis als op verplaatsing. Wij starten steeds van een klassieke opvatting die we op een moderne manier presenteren. Onze koks werken met verse producten van de beste leveranciers in de buurt.

Seminarie of vergaderingen:

Wij beschikken over verschillende kleine en grote zalen, waardoor een seminarie, gemakkelijk kan georganiseerd worden. Aanwezigheid van geluidsinstallatie met draadloze micro. Beamer en scherm op verzoek aanwezig.

Magnus

Tuin:

Wij beschikken over een zuidelijk tuin terras waar het heerlijk vertoeven is. Dit is gelegen aan de feestzaal en met zicht op onze state-of-the-art professionele keuken. Ook BBQ of Show cooking is dus perfect mogelijk. In het Albertpark aan de overzijde, organiseren wij regelmatig ceremonie in samenwerking met een rent-a-priest. Hiervoor is er de prachtige kiosk.

Kids:

Kinderanimatie op speciaal verzoek.


Muziek:

Onze huis dj zorgt voor een perfecte sfeer aangepast aan uw muzikale wensen. Deze worden op voorhand duidelijk doorgenomen zodat wij voor een top feest kunnen zorgen.

Parking:

Wij beschikken over de mogelijkheid tot het verhuren van een parking voor 60 tal wagens, of een shuttle service.

Hotel:

Tal van hotels op wandelafstand.

Ceremoniewagens:

Limo service in samenwerking met Antwerp Tax.